Billeder fra Molsskolen

Luftfoto af Molsskolen

Ingen aktuelle opslag

Smuk Luciasang på Molsskolen

Eleverne i Molsskolens Luciakor startede denne uge med sang og Luciaoptog for en fyldt festsal

60 børn fra Molsskolen deltog i Luciakor 2014 60 børn fra Molsskolen deltog i Luciakor 2014
Molsskolens elever, en del forældre og bedsteforældre havde - midt i juletravlheden - fundet plads til at aflægge Molsskolens festsal et besøg. Anledningen var det årlige Luciaoptog. I år med over tres elever fra Molsskolens 3.-9. klasser. Med andre ord et kæmpestort Luciaoptog, som under kyndig og myndig ledelse af lærerne Cilja Haugland og Tina Sejling, gav en minikoncert med salmer og sange.

Festsalen var mørklagt og tilhørerne ventede spændt på optoget, der er en fast tradition, komme ind i festsalen. Luciabruden forrest og derefter det store kor, imens de klassiske toner svæver rundt i rummet. Lysene skinnede svagt op i det mørke rum, og man anede ansigterne på både piger og drenge. Koret tog opstilling foran scenen, og sang julen ind på Molsskolen. Sangerne modtog under koncerten flere fortjente bifald fra publikum, der afslutningsvist sang med på “Nu tænder vi et lys i kvæld” og “Dejlig er jorden”. På onsdag går turen videre til Lyngparken, hvor koret skal bidrage til julestemningen med sang til glæde for beboere og personale.

---------------------
Af Kasper Nissen